Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop(Uitgelichte Chef Delhaize.be)
Bereiding
Kook
Galerij
Categorie: | Desserts Fruitdessert Speciale desserts |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
100 g Tapioca |
1/2 dl Kokosmelk |
1/2 dl Water |
4 el Violettesiroop |
3 el Rietsuiker |
100 g Frambozen |
Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop Aanwijzingen
Zet een pannetje op het vuur met de kokosmelk, de rietsuiker en het water.
Breng langzaam aan de kook.
Voeg de tapioca toe en laat ongeveer 20 min pruttelen op een zacht vuur.
Let erop dat de tapioca niet te droog wordt en lekker smeuïg blijft, roer voortdurend.
Giet de lauwe tapioca in glazen en voeg de violettesiroop toe.
Werk af met de frambozen en serveer lauw of koud.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet vegetarisch Vegan
Per portie
Meer details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |