Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 
 
Bereiding

Kook

Deel dit recept

Categorie: Desserts Fruitdessert Speciale desserts
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

100 g Tapioca
1/2 dl Kokosmelk
1/2 dl Water
4 el Violettesiroop
3 el Rietsuiker
100 g Frambozen

Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop Aanwijzingen

    Zet een pannetje op het vuur met de kokosmelk, de rietsuiker en het water.
    Breng langzaam aan de kook.
    Voeg de tapioca toe en laat ongeveer 20 min pruttelen op een zacht vuur.
     
    Let erop dat de tapioca niet te droog wordt en lekker smeuïg blijft, roer voortdurend. 
     
    Giet de lauwe tapioca in glazen en voeg de violettesiroop toe.
     
    Werk af met de frambozen en serveer lauw of koud.
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch Vegan

Per portie

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept