Paprikasoep
Heel gemakkelijk
Goedkoop
 Een paprikasoep met kippenbouillon en appel.

Deel dit recept

Categorie: Soep Dekookfanaten - Mark
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

2 L Kippenbouillon
2 Wit van Prei
3 Ui
1 el tomatenpuree
25 g Boter
4 Paprika's
snuifje Paprikapoeder
1 Appel
Zusto (Suikervervanger)

Paprikasoep Aanwijzingen

    Reinig de prei en verwijderd het groen, de uien, de appel zonde de schillen gewoon in vier snijden.
    Snij deze groenten in grove stukken
    De paprika ontpitten en in stukken snijden zonder te schillen.
     
  1. Stoof de groenten in boter en een weinig water gedurende 5 minuten.
  2. Voeg de tomatenpuree en Zusto toe.
    Voeg paprikapoeder toe 
     
    Bevochtig met de kippenbouillon en laat gedurende 20 minuten zachtjes koken.
     
    Passeer de soep met de mixer; nadien een tweede maal met mixer in een puntzeef.
    Op smaak brengen.

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept