Tagliatelle kerstomatensaus
Easy
Fairly cheap

Tagliatelle met kerstomatensaus en worstvlees.

 

Share This Recipe

Category: Hoofdgerechten Pasta's Vleesgerechten
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

500 g Taglietelle Belcampi

Saus

3 Boerenworst(en) Duroc
400 g Kerstomatensaus uit blik
1 Courgette
1 el Spaghettikruiden

Tagliatelle kerstomatensaus Directions

  1. Snij de courgettes in blokjes, stoof ze aan in wat olijfolie. Haal uit de pan en zet opzij.
  2. Haal het vlees uit de worsten en bak rul (mag grof zijn) in wat olijfolie.
  3. Doe er de kerstomaten bij en kruid met spaghettikruiden, peper en zout.
  4. Laat sudderen.
  5. Voeg de courgettes toe en laat nog wat sudderen.
  6. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  7. Smakelijk!
  8.  
  9.  

Notes

Spaghettikruiden van les Senteurs Du Soleil

 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.