Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten(Uitgelichte Chef Pascale Naessens)
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Tartaar van zeebaars met lente-ui, rucola, hazelnoot en citroen.
Bereiding
Categorie: | Hapjes & Tapas Voorgerechten Roodbaars & Zeebaars Pascale Naessens |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
2
Personen
Ingrediënten
300 g Zeebaars, filet |
50 g Rucola |
2 Lente-Ui |
1/2 sap Citroen |
1 handvol Hazelnoten, geroosterd |
1 el Balsamicoazijn |
Zwarte peper en Fleur de Sel |
Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten Aanwijzingen
Hak de hazelnoten grof.
Snijd de zeebaarsfilet in kleine blokjes.
Snipper de lente-uitjes fijn en meng ze door de zeebaarstartaar.
Meng een scheut hazelnootolie, 1 el balsamicoazijn en het citroensap door de zeebaarstartaar. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
Gebruik een keukenring om de zeebaarstartaar op de borden te serveren of gebruik glaasjes.
Meng de rucola met wat hazelnootolie, kruid met peper en zout.
Schik rond de zeebaarstartaar en strooi er de hazelnoten over.
Recept notities
Je kan de hoeveelheden vergroten en er een voorgerecht van maken.
Bron : Delhaize
Voedingsfeiten
dieet glutenvrij lactosenvrij
Per portie
KCal: | 303 kcal |
Koolhydraten: | 2g |
Vet: | 19g |
Proteïnen: | 29g |
Meer details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |