Varkenshaasje op zijn Libanees
Easy
Cheap
Een verfrissend gerecht in de zomer met een heerlijke komkommerslaatje.
 

Share This Recipe

Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Seasons
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_LIBANEES
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

-

2 teentjes Knoflook
12 blaadjes Munt, fijgehakt
Peper en zout
2 komkommers, geschild, ontdaan van zaadlijsten en in dunne schijfjes
2 potjes Bulgaarse Yoghurt (120g)
2 Varkens filets (+/- 300g elk)
4 el 'Baharat spicy dressing and marinade' Al Fèz (Delhaize)
Olijfolie

Varkenshaasje op zijn Libanees Directions

    Doe de look en de munt in een kom.
    Meng met peper en zout.
    Voeg de komkommer en yoghurt toe.
    Meng voorzichtig.
    Zet koel.
    Strijk het vlees in met de marinade. Laat het vlees 30 min. marineren.
    Verwarm de grill of BBQ.
    Dep het vlees droog en berstrijk met wat olijfolie.
    Rooster de filets. +/-6 min. aan elke kant.
    Snijd ze in fijne plakjes en schik ze op een bord met de komkomersla.
     
     

Notes

 
 

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.