Venkel-sinaasappelsalade(Uitgelichte Chef Giovanni Oosters)
Categorie: | Bijgerechten Salades Vegetarisch Giovanni Oosters |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
1 stuk(s) Venkel |
1 stuk(s) Rode Ui |
2 el Magere Yoghurt (Kwark) |
3 el Sinaasappelsap |
1 el Dille, fijngehakt |
Venkel-sinaasappelsalade Aanwijzingen
Snij de venkel in zeer dunne plakjes.
Schil de sinaasappels totdat ook het witte gedeelte verdwenen is. Snij de sinaasappels in dunne plakken en verdeel ze over 4 borden.
Snij de rode ui in dunne ringen en strooi ze over de sinaasappels.
Meng het sinaasappelsap met de kwark en de dille. Voeg de venkel eraan toe en verdeel dit over de salade.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet vegetarisch
Per portie