Babykreeft met Provençaalse kruiden(Featured Chef Giovanni Oosters)
Easy
Fairly expensive
Een lekkere kreeft met Provençaalse kruiden en je denkt aan zonnige plekken.
Category: | Hoofdgerechten Schaal- en schelpdieren |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Kreeft
4 Babykreeften |
Olijfolie |
Provencaalse kruiden |
Fenkelzaad |
Passiebloem |
Zeezout |
Babykreeft met Provençaalse kruiden Directions
- Snijd de kreeften doormidden en marineer ze met de kruiden en de olijfolie.
-
Plaats de kreeften tussen een barbecuetang en zet ze 2 min. in de hete kolen.
-
Plaats nu de barbecuetang op de grill en laat de kreeften nog 3 minuten doorkoken.
-
Draai ze om en serveer ze als het vlees gaar is.
Notes
Deze eenvoudige methode van kreeftbereiding zorgt ervoor dat de natuurlijke smaak van de kreeft behouden blijft.
More Details
Bron
Giovanni Oosters