Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boterham met zalm en garnalen geitenyoghurt en verse kruiden
Super easy
Fairly expensive

Heerlijke sandwich met zalm en garnaaltjes.

Prep

10m

Share This Recipe

Category: Snacks, Salades, Broodjes Visgerechten Schaal- en schelpdieren Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 2 Person(s)

Ingredienten

200 g Gerookte Zalm
50 g Grijze Garnalen
1 potje(s) Yoghurt van geitenmelk
1/2 Granaatappel
1/2 Komkommer
10 g Dille
10 g Rucola
10 g Koriander
4 Snede(s) Bruin Brood, gehalveerd
1/2 el Kappertjes
1/2 el olijdolie
Peper en Zout

Boterham met zalm en garnalen geitenyoghurt en verse kruiden Directions

    Klop met een houten lepel op de omgekeerde granaatappel zodat de pitjes eruit vallen.
     
    Hak de kruiden en de kappertjes fijn. Schil de komkommer en snijd hem in 4 in de lengte. Verwijder met een lepel de zaadjes, snijd in blokjes en bestrooi ze met zout.
     
    Laat 10 min uitlekken, spoel ze af, laat opnieuw uitlekken en meng ze met de yoghurt, de helft van de kruiden en de kappertjes.
    Voeg olijfolie toe en kruid bij.
     
    Beleg de boterhammen met dit mengsel, leg er de garnalen en de in reepjes gesneden zalm op en werk af met de andere helft van de kruiden en de granaatappelpitten.

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

Kcal: 245 kcal
Carbs: 20g
Fat: 9g

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.