Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegrilde asperges met Pata Negra
Super easy
Cheap
 
 
Prep

10m

Cook

10m

Share This Recipe

Category: Voorgerechten Vleesgerechten
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

80 g Pata Negra Ham
1 bot(ten) Witte Asperges
half Zongedrrogde Tomaten
3 el Parmezaan schilfers
4 takje(s) Platte Peterselie
1 el Tijm, fijngehakt
2 el Olijfolie
Peper en zout

Gegrilde asperges met Pata Negra Directions

    Schil de asperges en snijd de harde uiteinden eraf. Houd de schillen.
    Die kun je invriezen en bewaren om er een soep van te maken. 
     
    Hussel de asperges even door elkaar met de olijfolie, de fijngehakte tijm, peper en zout zodat ze overal bedekt zijn.
    Verhit een grillpan.
     
    Gril de asperges enkele minuten langs beide kanten in de grillpan.
    Ze moeten nog knapperig zijn
     
    Leg ze op een bord of in een schaal en drapeer er reepjes Pata Negra over die je een beetje nonchalant (dat mag!) met je handen gescheurd hebt
     
    Bestrooi met parmezaanschilfers.
     
    Werk af met een takje platte peterselie en gedroogde tomaatjes.
     

Notes

 De grillpan moet heet zijn zodat de streepjes mooi in de asperges branden.
 

Nutrition facts

Per Serving

Kcal: 186 kcal
Carbs: 186g
Fat: 13g

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.