Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gevulde paprika met kippengehakt
Easy
Fairly cheap

Paprika's gevuld met gekruid kippengehakt.

Share This Recipe

Category: Hoofdgerechten Lunch
Seasons
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

4 Paprika''s
500 g Kippengehakt
500 g Tomatenblokjes uit blik
gemalen Kaas (Emmental, Gruyère, ..)
2 Uien, fijngesnipperd
2 teentje(s) Knoflook, fijngesnipperd
1 tl Paprika poeder
Peper en Zout

Gevulde paprika met kippengehakt Directions

  1. Snij de hoed van de paprika en haal de zaadjes eruit
  2. Meng het gehakt met 1 ui, 1 knoflook, paprikapoeder, peper en zout
  3. Vul de paprika's met het gehakt mengsel
    Doe er wat kaas op en zet het hoedje er terug op
  4. Vet een ovenschaal in en gaar de paprika's in +/- 25 min. in een oven van 180°C
  5. Doe 1 ui, 1 knoflook in en steelpannetje tot ze glazig zijn
    Voeg de tomatenblokjes toe
    Kruid met peper, zout en paprikapoeder
    Laat wat pruttelen.
  6. Haal de paprika's uit de oven wanneer ze gaar zijn en schik op een bord met sauss

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.