Gevulde paprika met kippengehakt(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Category: | Hoofdgerechten Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
4 Paprika''s |
500 g Kippengehakt |
500 g Tomatenblokjes uit blik |
gemalen Kaas (Emmental, Gruyère, ..) |
2 Uien, fijngesnipperd |
2 teentje(s) Knoflook, fijngesnipperd |
1 tl Paprika poeder |
Peper en Zout |
Gevulde paprika met kippengehakt Directions
- Snij de hoed van de paprika en haal de zaadjes eruit
- Meng het gehakt met 1 ui, 1 knoflook, paprikapoeder, peper en zout
- Vul de paprika's met het gehakt mengsel
Doe er wat kaas op en zet het hoedje er terug op - Vet een ovenschaal in en gaar de paprika's in +/- 25 min. in een oven van 180°C
- Doe 1 ui, 1 knoflook in en steelpannetje tot ze glazig zijn
Voeg de tomatenblokjes toe
Kruid met peper, zout en paprikapoeder
Laat wat pruttelen. - Haal de paprika's uit de oven wanneer ze gaar zijn en schik op een bord met sauss