Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop
Easy
Fairly cheap
Prep

10m

Cook

20m

Share This Recipe

Category: Desserts Dessert
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

100 g Tapioca
1/2 dl kokosmelk
1/2 dl Water
4 el Viollettesiroop
3 el Rietsuiker
100 g Frambozen

Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop Directions

    Zet een pannetje op het vuur met de kokosmelk, de rietsuiker en het water.
    Breng langzaam aan de kook.
    Voeg de tapioca toe en laat ongeveer 20 min pruttelen op een zacht vuur.
     
    Let erop dat de tapioca niet te droog wordt en lekker smeuïg blijft, roer voortdurend. 
     
    Giet de lauwe tapioca in glazen en voeg de violettesiroop toe.
     
    Werk af met de frambozen en serveer lauw of koud.
     

Nutrition facts

Serving size diet vegetarian Vegan

Per Serving

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.