Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt
Easy
Fairly cheap
 Pannacotta van witte chocolade en youghurt afgewekt met pistachenootjes en blauwe bessen.

Share This Recipe

Category: Desserts Dessert
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

50 g Blauwe Bessen
100 g Witte Chocolade
1 Vanillestokje
250 g Griekse Youghurt
30 g Pistachenoten, grof gehakt
8 g Gelatine
3 dl Room

Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt Directions

    Week de gelatine in koud water.
     
    Schraap de vanille uit de vanillestok.
    Doe de room en vanille in een kookpot.
    Laat de chocolade erin smelten.
     
    Knijp de gelatine uit en meng onder de room met chocolade.
    Laat even afkoelen en meng er de yoghurt onder
     
    Giet in glaasjes en laat twee uur opstijven in de koelkast
     
    Werk af met de pistachenoten en blauwe bessen

Nutrition facts

Per Serving

Kcal: 372 kcal

More Details

Bron

Libelle Lekker

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.