Pasta chili kerstomaat courgette pancetta(Featured Chef Hans @DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Een heerlijke pasta penne met courgette, kerstomaatjes, pancetta en rucola. Pittig gemaakt met wat chili
Category: | Hoofdgerechten Pasta's Vleesgerechten Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
300 g Pasta Penne Chili |
1 Ui |
1/2 Courgette |
20 Kerstomaten |
Tabasco |
100 g Pecorino, geraspt |
2 handvol Rucola |
1 handvol Pijnboompitten |
Olijfolie |
Pasta chili kerstomaat courgette pancetta Directions
Snij de ui in halve ringen
Snij de kerstomaten in twee
Snij de courgette in blokjes
Bak de pancetta in een pan krokant
Stoof de ui in de pan van de pancetta
Voeg de courgette toe
Pers de look uit
Voeg na een 5-tal minuutjes de kerstomaatjes uit blik toe.
Doe enkele druppels Tabasco erbij.
Kruid met peper en zout.
Meng er de kerstomaatjes onder.
Doe er wat pecorino bij.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Giet af.
Dien de pasta op met saus, pecorino, rucola, pijnboompitten en pancetta.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving