Pompoencake
Gallery
Category: | Bakkerij Brood en Gebak |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
8
Person(s)
Ingredienten
15 cl Plantaardige Olie |
4 Eieren |
1 snuifje Zout |
1/2 tl Komijnpoeder |
1 el Verse Gember, geraspt |
200 g Pompoen, gepureerd |
1 el Ahornsiroop |
200 g Tiense Suiker, zeer fijn |
1 mespunt Chili |
200 g Zelfrijzende Bloem |
50 g Pecannoten, fijngehakt |
Tiense Bloemsuiker |
Pompoencake Directions
Mix de olie, eieren, zout, kruiden, pompoen, ahornsiroop en suiker tot een gla mengsel.
Voeg de bloem toe.
Roer er dan de noten onder.
Giet in een beboterde cakevorm en bak 30 à 40 in. in een oven van 160°C
Laat de cake afkoelen en versier met bloemsuiker.