Kippenbout met gebakken champignons en spekjes
Facile
Bon marché
 Sappige kippenbout met champignons, spek en pasta.
 
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Poulet
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Kippenbouten
200 g gerookte Spekblokjes
750 g Champignons,witte
4 takje(s) Tijm
2 dl lichte Room
400 g Tagliatelle
4 el Olijfolie
1 el Provencaalse kruiden
Peper en zout

Kippenbout met gebakken champignons en spekjes Instructions

    Meng olijfolie met Provencaalse kruiden
    Bestrijk er de kippenbouten mee.
     
    Snij de champignons in vieren
     
    Bak de kippenbouten aan beide kanten goudbruin in een hete pan.
    Kruid met peper en zout en bak  à  min. afgedekt verder op een zacht vuur
     
    Verhit ondertussen  2 el olijfolie in een kookpot en bak de spekblokjes 2 min.
     
    Voeg de champignons toe en bak 3 à 5 min. op hoog vuur.
    Kruid met tijmblaadjes , peper en zout
     
    Giet er de room bij en laat sudderen +/-  5 min
     
    Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking
    Giet af
     

Notes recette

 
 

More Details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette