Roomsaus met steurgarnalen en saffraan
Facile
Bon marché

Partager cette recette

Catégorie: Plat d'accompagnement Sauce chaude
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

Roomsaus
1/2 el Saffraandraadjes, gewwkt in 2 el warm water
750 g Steurgarnalen
Zout en Peper
1 el Bieslook, fijngehakt

Roomsaus met steurgarnalen en saffraan Instructions

  1. Voeg saffraan en de steurgarnalen toe aan de basis roomsaus.
  2. Zet een deksel op de pan en laat het geheel een 5 al minuten zachtjes koken.
  3. Breng het geen op smaak met flink wat peper en wat zout.
  4. Net voor bet serveren de bieslook eronder mengen.

Notes recette

Tip : Gebruik eens de Belgische saffraan www.belgischesaffraan.be 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette