Roomsaus met steurgarnalen en saffraan
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Deel dit recept

Categorie: Bijgerechten Warme saus
Seizoenen
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

Roomsaus
1/2 el Saffraandraadjes, gewwkt in 2 el warm water
750 g Steurgarnalen
Zout en Peper
1 el Bieslook, fijngehakt

Roomsaus met steurgarnalen en saffraan Aanwijzingen

  1. Voeg saffraan en de steurgarnalen toe aan de basis roomsaus.
  2. Zet een deksel op de pan en laat het geheel een 5 al minuten zachtjes koken.
  3. Breng het geen op smaak met flink wat peper en wat zout.
  4. Net voor bet serveren de bieslook eronder mengen.

Recept notities

Tip : Gebruik eens de Belgische saffraan www.belgischesaffraan.be 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept