Chocolade marmer Cake
Facile
Bon marché

Een heerlijke chocolade gemermerde cake.

Partager cette recette

Catégorie: Boulangerie Cake Chocolat cake
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 1 Lots

Ingrediënten

180 g Boter
200 g Suiker
1 gousse(s) Vanille
2 Ei(eren)
300 g Room (30% of +)
50 g Room (30% of +) voor het chocolade gedeelte
2 g Zout
260 g Bloem
6 g Gist, droge
40 g Cacao, puur

Chocolade marmer Cake Instructions

  1. Verwarm je oven voor op 160°C.
  2. Doe de suiker in een kom. Smelt uw boter lichtjes (een beetje meer dan de zalf) en giet het in de kom bij de suiker.
  3. Meng krachtig met een garde tot je een homogene textuur bekomt. Voeg uw vanille extract, zout en eieren toe.
  4. Goed mengen. Voeg dan de vloeibare room toe en blijf mixen. Giet de bloem en de gist erbij. Mix.
  5. Verdeel uw deeg in tweeën en voeg het cacaopoeder toe aan een van de twee delen.
  6. Voeg uw vloeibare room bij uw cacaomengsel. Goed mengen.
  7. Beboter uw vorm (28 cm lang). Voeg eerst drie eetlepels vanille deeg toe, dan chocolade en zo verder tot u geen pasta meer hebt (u kunt het beste eindigen met de vanille deeg).
  8. Neem een mes en maak verschillende zigzaggen in uw deeg.
  9. Bak op 160 gedurende 45-50 minuten. De punt van je mes moet er droog uitkomen. Als dat niet zo is, laat het dan nog een paar minuten in de oven staan.

Notes recette

Bron : @authentique_gourmandise

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette