Chocolade marmer Cake(Par le Chef @authentique_gourmandise)
Gallery
Catégorie: | Boulangerie Cake Chocolat cake |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
1
Lots
Ingrediënten
180 g Boter |
200 g Suiker |
1 gousse(s) Vanille |
2 Ei(eren) |
300 g Room (30% of +) |
50 g Room (30% of +) voor het chocolade gedeelte |
2 g Zout |
260 g Bloem |
6 g Gist, droge |
40 g Cacao, puur |
Chocolade marmer Cake Instructions
- Verwarm je oven voor op 160°C.
- Doe de suiker in een kom. Smelt uw boter lichtjes (een beetje meer dan de zalf) en giet het in de kom bij de suiker.
- Meng krachtig met een garde tot je een homogene textuur bekomt. Voeg uw vanille extract, zout en eieren toe.
- Goed mengen. Voeg dan de vloeibare room toe en blijf mixen. Giet de bloem en de gist erbij. Mix.
- Verdeel uw deeg in tweeën en voeg het cacaopoeder toe aan een van de twee delen.
- Voeg uw vloeibare room bij uw cacaomengsel. Goed mengen.
- Beboter uw vorm (28 cm lang). Voeg eerst drie eetlepels vanille deeg toe, dan chocolade en zo verder tot u geen pasta meer hebt (u kunt het beste eindigen met de vanille deeg).
- Neem een mes en maak verschillende zigzaggen in uw deeg.
- Bak op 160 gedurende 45-50 minuten. De punt van je mes moet er droog uitkomen. Als dat niet zo is, laat het dan nog een paar minuten in de oven staan.
Notes recette
Bron : @authentique_gourmandise
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion