Kruidenballetjes spinazie met kurkuma
Facile
Bon marché

Kruidige spinazieballetjes.

Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Végétarien Lunch Pascale Naessens
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 2 Personnes

Ingrediënten

75 g verse Spinazie
1 Citroen, sap
2 teentje(s) Knoflook
1/2 Ui
1 Lente-ui
6 el Bloem, glutenvrij
1 handvol Koriander
1 tl kurkuma
2 dl Druivenpitolie
Zwarte Peper en Zout

Kruidenballetjes spinazie met kurkuma Instructions

    Hak de spinazie, de knoflook, de ui, het lenteuitje en de koriander zeer fijn en doe ze in een kom.
    Giet er het citroensap en 2 el water bij.
    Kruid stevig met zwarte peper, een beetje zout en de kurkuma.
     
    Voeg om te beginnen 3 el bloem toe en kneed alles goed door elkaar.
    Voeg telkens wat bloem toe tot je een dikke brij krijgt en er balletjes van kunt maken.
    Als het geheel te droog wordt, voeg je een lepeltje water toe.
    Maak ronde hoopjes met je vingers.
    Het is een plakkerige brij, dus je kunt ze niet rollen.
    Maak je geen zorgen, je hoeft niet te nauwkeurig te werken, het komt wel in orde.
     
    Verhit 2 cl druivenpitolie in een pan en laat de hoopjes ± 7 min bakken tot ze aan de buitenkant krokant zijn.
     
    Laat ze uitlekken op een keukenpapier en serveer met prikkertjes.

Valeurs nutritives

léger végétarien Vegan sans gluten

Par Portion

Kcal: 81 kcal
Glucides: 16g
Protéines: 2g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette