Kruidenballetjes spinazie met kurkuma(Par le Chef Pascale Naessens)
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Végétarien Lunch Pascale Naessens |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
2
Personnes
Ingrediënten
75 g verse Spinazie |
1 Citroen, sap |
2 teentje(s) Knoflook |
1/2 Ui |
1 Lente-ui |
6 el Bloem, glutenvrij |
1 handvol Koriander |
1 tl kurkuma |
2 dl Druivenpitolie |
Zwarte Peper en Zout |
Kruidenballetjes spinazie met kurkuma Instructions
Hak de spinazie, de knoflook, de ui, het lenteuitje en de koriander zeer fijn en doe ze in een kom.
Giet er het citroensap en 2 el water bij.
Giet er het citroensap en 2 el water bij.
Kruid stevig met zwarte peper, een beetje zout en de kurkuma.
Voeg om te beginnen 3 el bloem toe en kneed alles goed door elkaar.
Voeg telkens wat bloem toe tot je een dikke brij krijgt en er balletjes van kunt maken.
Als het geheel te droog wordt, voeg je een lepeltje water toe.
Maak ronde hoopjes met je vingers.
Het is een plakkerige brij, dus je kunt ze niet rollen.
Maak je geen zorgen, je hoeft niet te nauwkeurig te werken, het komt wel in orde.
Verhit 2 cl druivenpitolie in een pan en laat de hoopjes ± 7 min bakken tot ze aan de buitenkant krokant zijn.
Laat ze uitlekken op een keukenpapier en serveer met prikkertjes.
Valeurs nutritives
léger végétarien Vegan sans gluten
Par Portion
Kcal: | 81 kcal |
Glucides: | 16g |
Protéines: | 2g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |