Penne spek rucola
Facile
Très bon marché
Simpele heerlijke pasta met Penne, Spek, Rucola en Parmezaanse kaas.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Porc Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

300 g Penne
200 g Gerookt spek, in blokjes
100 g gemalen Parmezaan
100 g Rucola
200 ml Room
extra vierge Olijfolie
Zout en Peper
Sojasaus

Penne spek rucola Instructions

    • Bak de spekblokjes in een soeplepel olijfolie in een grote pan ; voeg een theelepel sojasaus en de room toe, meng even en hou het warm.Was de rucola, droog ze en snij ze in kleine stukjes.
    • Kook ondertussen de pasta al dente in een grote hoeveelheid gezouten water.
    • Giet de pasta af en meng de pasta met de saus.
    • Laat alles nog een minuutje op een zacht vuurtje en meng voorzichtig.
    • Bestrooi met parmesan, voeg wat peper toe en voeg tenslotte de rucola erbij.
    • Serveer met een lichte droge witte wijn.

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette