Broodje rundsgehakt op z'n Italiaans
Facile
Bon marché

Luchtige ciabatta met gehakt, groentjes, mozzarella en basilicum.

 

Partager cette recette

Catégorie: Sandwiches Boeuf Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

Olijfolie
1 Ui, fijngesneden
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden
1 Rode Paprika, ontzaad en fijngesneden
100 g Champignons, fijngesneden
150 g Rundsgehakt
10 cl Rode Wijn
2 ele Tomatenpuree
Peper en zout
Worchestershire saus
Tabasco Chipottle
8 kleine Ciabatta's
Olijfolie
1 handvol Basilicum
Oregano
2 bol(len) Mozzarella

Broodje rundsgehakt op z'n Italiaans Instructions

  1. Verhit olie in een pan bak hierin de ui, knoflook, paprika en champignons tot ze mooi bruin zijn.
    Voeg gehakt toe en bak tot het rul is.
    Voeg wijn en tomatenpuree toe, kruid met oregano, peper en zout. De tabasco en Worchestersire saus naar smaak.
  2. Snij de ciabattabroodjes open smeer in met olijfolie en zet onder de grill tot ze lichtbruin kleuren.
    Leg vleesmengsel op onderste broodjes helft, een dikke plak mozzarella.
  3. Zet dit terug onder de grill tot de kaas zachtjes kleurt.

  4. Neem uit de oven en leg er basilicum op en het bovenste broodje. (of belg het bovenste broodje ook en eet als een pizza)

  5. Smakelijk!
  6.  

Notes recette

 

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette