Broodje rundsgehakt op z'n Italiaans(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Luchtige ciabatta met gehakt, groentjes, mozzarella en basilicum.
Galerij
Categorie: | Broodjes Rundvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
Olijfolie |
1 Ui, fijngesneden |
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden |
1 Rode Paprika, ontzaad en fijngesneden |
100 g Champignons, fijngesneden |
150 g Rundsgehakt |
10 cl Rode Wijn |
2 ele Tomatenpuree |
Peper en zout |
Worchestershire saus |
Tabasco Chipottle |
8 kleine Ciabatta's |
Olijfolie |
1 handvol Basilicum |
Oregano |
2 bol(len) Mozzarella |
Broodje rundsgehakt op z'n Italiaans Aanwijzingen
- Verhit olie in een pan bak hierin de ui, knoflook, paprika en champignons tot ze mooi bruin zijn.
Voeg gehakt toe en bak tot het rul is.
Voeg wijn en tomatenpuree toe, kruid met oregano, peper en zout. De tabasco en Worchestersire saus naar smaak. - Snij de ciabattabroodjes open smeer in met olijfolie en zet onder de grill tot ze lichtbruin kleuren.
Leg vleesmengsel op onderste broodjes helft, een dikke plak mozzarella. - Zet dit terug onder de grill tot de kaas zachtjes kleurt.
Neem uit de oven en leg er basilicum op en het bovenste broodje. (of belg het bovenste broodje ook en eet als een pizza)
Smakelijk!
Recept notities