Lamsbrochettes met tabouleh-salade
Facile
Bon marché
 Malse lamsbrochetten met tomaat, bulgur en yoghurt.
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Agneau BBQ
Saisons
Cuisine Type Turk
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 snede(s) Lambsbout (+/- 650g Keltisch Lam)
2 Tomaten
2 Rode ui
1 Citroen
1 bos Platte Peterselie
3 Takje(s) Munt
1 potje(s) Humus
1 pot(ten) Turkse yoghurt
100 g Bulgur
4 el Olijfolie
Zwarte Peper en Zout

Lamsbrochettes met tabouleh-salade Instructions

    Kook de bulgur gedurende 15 min in gezouten water.
    Giet af, laat goed uitlekken en maak los met een vork.
    Laat afkoelen.

    Verwijder het kroontje van de tomaten.
    Snijd ze in kwartjes, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
    Snijd de komkommer overlangs doormidden en verwijder de pitjes, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
    Pel 1 rode ui en snipper hem fijn.
    Hak de peterselie en de munt.

    Meng de tomaten met de komkommer, de ui, de peterselie, de munt, de bulgur, het citroensap en 3 el olijfolie.
    Kruid met peper en zout.
    Snijd het lamsvlees in blokjes.
    Pel de resterende rode ui en snijd hem in 4.
    Maak brochetten met het vlees en de ui, en bestrijk ze met olijfolie.
    Kruid met peper en zout, en bak rondom gaar in een grillpan.

    Serveer de lamsbrochettes met de salade, wat hummus en een lepel Turkse yoghurt.

Valeurs nutritives

Par Portion

Kcal: 456 kcal
Glucides: 25g
Graisses: 19g
Protéines: 41g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette