Saffraanaïoli
Facile
Un peu chère

Saffraanaïoli met Belgische saffraan.

Partager cette recette

Catégorie: Sauce froid Jeroen Meus
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 1 Personnes

Ingrediënten

1 snede(s) Brood
1 dl Melk
2 Eierdooiers
1 mespunt(en) Zout en peper
1 tl Wijnazijn
1 tl Belgische Saffraandraadjes, geweekt in 1 el water
1 tl Mosterd
2 dl Druivenpitolie
1 tl Water

Saffraanaïoli Instructions

  1. Week voor de aïolie het sneetje brood in de melk.
  2. Haal het eruit en knijp de melk eruit.
  3. Pers de look heel fijn en meng met de eidooiers, mosterd, azijn, safraandraadjes en water.
  4. Voeg het geweekt brood toe en roer alles goed.
  5. Voeg nu geleidelijk aan de druivenpitolie toe en roer totdat de aïolie dik is.
  6. Kruid de aïoli af met peper en zout.

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette