Tagliatelle met gestoofde ui rucola en carpaccio
Facile
Bon marché
Een lekkere lunch met Tagliatelle, rucola, flinterdun rundsvlees afgewerkt met rucola en pijnnboompitten.
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Boeuf Lunch Peter Van Asbroeck
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

400 g Tagliatelle
2 stuk(s) Rode Ui, in blokjes
1 el Tijm
30 g Pijnboompitten, geroosterd
Balsamico azijn
100 g Parmezaan schilfers
1 handvol Rucola
24 sneetj(s) Carpaccio van rund
Olijfolie

Tagliatelle met gestoofde ui rucola en carpaccio Instructions

    • Kook de tagliatelle al dente in gezouten water volgens instructies op de verpakking.
    • Giet af en laat uitlekken.
    • Bak de ui samen met de tijm in olijfolie.
    • Doe er een lepel balsamicoazijn bij.
    • Laat goed stoven tot het vocht verdamt is en breng op smaak met peper en zout.
    • Meng de uien onder de pasta, samen met de pijnboompitten.
    • Leg er de carpaccio bovenop en strooi er dan rucola en de parmezaan over.
    • Doe er een lepel balsamicoazijn bij.
     

Notes recette

Bron : Dag Allemaal

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette