a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recettes à; partir de R

Rillettes van gerookte paling
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Rillettes van gerookte paling

Wat is er leuker dan uw gasten eens flink te verwennen met originele, verrassende gerechten? Dat begint natuurlijk bij het aperitief. Deze rillettes van gerookte paling is zo'n heerlijk aperitiefhapje. Geserveerd in schaaltjes of op toastjes gesmeerd, feestelijk oogt het altijd. En u kunt er alle kanten mee uit. Probeer ook andere gerookte vissoorten. zoals zalm of heilbot. Of gekookte of Ganda Ham. Bovendien is rillettes eenvoudig te maken en snel klaar. Waar wachten we dus nog op?

 

Risotto classic
  • Tijd: +/- 30 min.
  • Moeilijkheid: Gevorderd
  • Oorsprong: Italiaans

Risotto classic

De risotto basis, een Italiaanse topklassieker.

Risotto met rode ui prei en verse geitenkaas
  • Tijd: +/- 60 min.
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Risotto met rode ui prei en verse geitenkaas

Risotto komt uit het noorden van Italië waar ze het afwerken met een flinke klont boter. Jeroen maakt een vegetarische versie met prei en rode ui. En deze hebben we op onze eigen manier nagemaakt.
 
Risotto met scampi
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Italiaans

Risotto met scampi

Risotto met spruitjes en spek
  • Moeilijkheid: Gevorderd

Risotto met spruitjes en spek

Deze winterse risotto met spek, spruiten en veel kaas is puur comfortfood. Gebruik altijd 1 lepel rijst op 2 lepels bouillon en roer de rijst niet om nadat je er de bouillon hebt bij gedaan. Als je de risotto op een zacht vuur laat garen, zal hij niet aan de pan kleven.

 

 

<<  1 2 [34 5 6 7  >>