Groentensnoepjes
Category: | Tussendoortjes Vegetarisch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
1
Person(s)
--- Radijssnoepjes ---
2 Bussel(s) Radijzen |
1 dl Agavesiroop |
100 g Maanzaad |
1 stuk(s) Groene Appel |
---- Wortelsnoepjes ----
4 stuk(s) Wortel |
1 dl Agavesiroop |
100 g Pindanoten |
1 Groene Appel |
---- Snoeptomaatjes ----
20 Kerstomaten |
1 dl Agavesiroop |
100 g Bresiliennenootjes |
1 Groene Appel |
Groentensnoepjes Directions
Maak alle groenten schoon, spoel zorgvuldig en dep droog.
Hak de nootjes grof.
Schil de wortelen en trek er groeven in met een zesteur.
Snijd in stukjes van ongeveer 2 cm dik.
Zet een pot met water op een zacht vuur en kook er de wortelen beetgaar in.
Giet af en laat afkoelen.
Zet per snoepjessoort telkens 3 potjes klaar: 1 met de groente, 1 met de siroop en 1 met de nootjes/maanzaaddip.
Prik de groente op een houten prikker, dip ze in de siroop en daarna in de gehakte nootjes of het maanzaad.
Prik de groentesnoepjes daarna vast op een appel om te serveren.
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian Vegan
Per Serving
Kcal: | 178 kcal |
Carbs: | 22g |
Fat: | 8g |