Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lamsfilet met peper en pistachenoten
Easy
Fairly expensive
Lamsfilet met een korst van pistachenootjes en witte peper.
 

Share This Recipe

Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Seasons April May June
Cuisine Type French
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

25 g Pistachenootjes
15 g Witte Peperkorrels
5 g gedroogde roze peperkorrels
50 g Broodkruimels of Panko
4 stuk(s) Lamsfilet (+/- 150g st)
1 el grove Mosterd
Spinazie en worteltjes

Lamsfilet met peper en pistachenoten Directions

  1. Verwarm de oven op 220°C
  2. Doe de pistachenoten en de peperkorrels in een keukenmachine en maal ze grof, of hak de noten en plet ze met de peperkorrels in een vijzel. Doe het mengsel in een ondiepe schaal en meng met het broodkruim. Roer er dan de mosterd en knoflook door. Haal de filets door dit mengsel.
  3. Braad het vlees op het rooster  boven een ovenschaal gedurende 15-20 min. Haal het vlees uit de oven, dek af, laat 10 minuten rusten en snij het in plakken. Dien op met de spinazieblaadjes en de worteltjes.
  4.  

Notes

Hier kan je pomme duchesse, kroketjes, ... bij serveren
 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.