Kaassalade van belegen kaas
Heel gemakkelijk
Goedkoop
Oude kaassalade met mosterd, lekker op een broodje of boterham.
Bereiding

Deel dit recept

Categorie: Broodjes Lunch Broodbeleg
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

150 g Belegen Gouda kaas
1/2 Appel
1/2 Citroen
6 kleine Augurken
4 el Room
1 el graanmoster De Ster
Peper van de molen

Kaassalade van belegen kaas Aanwijzingen

  1. Rasp de oude kaas, niet te fijn.
  2. Snijd de appel in blokjes en besprenkel dit met citroensap. Snijd de augurkjes ook in stukjes en halveer de zilveruitjes.
  3. Meng de room met de mosterd, en een draai van de pepermolen.
  4. Roer de geraspte kaas, blokjes appel, zileveruitjes en augurk door het mosterdmengsel.

Recept notities

 De oude kaassalade is lekker op een broodje, of de boterham.

Voedingsfeiten

vegetarisch

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept