Kaassalade van belegen kaas(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookbijbel)
Heel gemakkelijk
Goedkoop
Oude kaassalade met mosterd, lekker op een broodje of boterham.
Bereiding
Galerij
Categorie: | Broodjes Lunch Broodbeleg |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
150 g Belegen Gouda kaas |
1/2 Appel |
1/2 Citroen |
6 kleine Augurken |
4 el Room |
1 el graanmoster De Ster |
Peper van de molen |
Kaassalade van belegen kaas Aanwijzingen
- Rasp de oude kaas, niet te fijn.
- Snijd de appel in blokjes en besprenkel dit met citroensap. Snijd de augurkjes ook in stukjes en halveer de zilveruitjes.
- Meng de room met de mosterd, en een draai van de pepermolen.
- Roer de geraspte kaas, blokjes appel, zileveruitjes en augurk door het mosterdmengsel.
Recept notities
De oude kaassalade is lekker op een broodje, of de boterham.
Voedingsfeiten
vegetarisch
Per portie