Kruidensalade met garnalen en boontjes
Gemakkelijk
Vrij duur

Eenvoudig slaatje met Belgische trots de Grijze Noordzeegarnaaltjes. In Oostduinkerke worden ze nog per paard uit de zee gehaald.

Deel dit recept

Categorie: Salades Lunch Grijze Noordzeegarnalen
Seizoenen
Keuken type Belgisch
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

1 bosje(s) Kervel
1 bosje(s) Peterselie
1 bosje(s) Waterkers
100 g fijne Boontjes, gekookt
100 g Tomaten, ontveld en ontdaan van pitjes
250 g Noordzee garnalen (Grijze garnalen), liefst handgepeld
Parmezaanse kaas

Dressing

2 el Olijfolie
2 el Citroensap
Zeezout

Kruidensalade met garnalen en boontjes Aanwijzingen

  1. Was alle kruiden, dep ze goed droog, scheur ze in grove plukkken en verdeel ze over de borden.
  2. Meng voor de dressing alle ingrediënten.
  3. Schep de dressing door de kruiden.
  4. Werk af met tomaten, de garnaaltjes en schilfers parmezaan.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept