Aardappelsalade alla Peter
  • maandag 12 maart 2012
  • 18340
Aardappelsalade alla Peter

Aardappelsalde van Peter's grootmoeder. Dit recept is best met vastkokende aardapplen.

 

Categorie: Bijgerechten Salades Lunch Zalm BBQ Peter Van Asbroeck
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Belgische wafel (Vanille)
  • zondag 18 maart 2012
  • 13350
Belgische wafel (Vanille)

Voor een grote stapel vanillewafels.

Categorie: Bakkerij Hans @ DeKookbijbel.be Wafels
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Courgettetaart met feta en cheddar
  • zondag 11 maart 2012
  • 15791
Courgettetaart met feta en cheddar
Met courgette en kaas met karakter maken we een vegetarische taart. De flinterdunne laagjes filodeeg zorgen voor een knapperig effect. Eet de courgettetaart uit het vuistje, of serveer ze met een...
Categorie: Quiches Lunch Jeroen Meus Oven
Keuken type Belgisch
Kook:
1h 25m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Croque met witloof, cheddar en gandaham
  • vrijdag 20 januari 2012
  • 15343
Croque met witloof, cheddar en gandaham
Een Belgische croque, met belgisch witloof en belgische gandaham. Zeker als je de cheddar dan nog vervangt door Oud Brugge.    
Categorie: Croque, Panini Lunch Jeroen Meus
Keuken type Belgisch
Seizoenen: Winter Herfst
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Feestelijke Mosselen
  • woensdag 09 mei 2012
  • 12937
Feestelijke Mosselen

Voor wie van mosselen houd een heerlijk receptje met vele groentjes, bier en garnaaltjes. Lekker gekruid met tijm, laurier en een snuifje saffraan.

 

Categorie: Hoofdgerechten Peter Van Asbroeck Mosselen
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Frisse groentesalade met gerookte kip
  • woensdag 25 januari 2012
  • 15647
Frisse groentesalade met gerookte kip
Gerookte kip en een bonte mengeling van groenten.

 

 
Categorie: Salades Lunch Jeroen Meus
Keuken type Belgisch
Seizoenen: Lente Zomer
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Garnaalkroketten
  • zondag 20 september 2020
  • 5018
Garnaalkroketten

Garnaalkroketten, een oer-Vlaamse klassieker. Een deel van ons culinair erfgoed. Gemaakt met éé van onze topproducten de Grijze Noordzeegarnaal.

Categorie: Voorgerechten Grijze Noordzeegarnalen
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Gebakken pladijs met tartaarsaus
  • maandag 19 maart 2012
  • 13111
Gebakken pladijs met tartaarsaus
Categorie: Hoofdgerechten Lunch Jeroen Meus
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Gentse Waterzooi
  • woensdag 22 februari 2012
  • 11431
Gentse Waterzooi
Waterzooi, da’s klassieke dagelijkse kost die vlotjes naar binnen gaat. Doe dat beetje extra moeite en bereid de trots van Gent met een zelfgemaakte groentebouillon. De verse groenten én...
Categorie: Hoofdgerechten Kip Lunch Jeroen Meus
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Gevulde paprika met kippengehakt
  • dinsdag 01 mei 2012
  • 15668
Gevulde paprika met kippengehakt

Paprika's gevuld met gekruid kippengehakt.

Categorie: Hoofdgerechten Kip Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Oven
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Gemakkelijk