Scampi Amaretto
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Scampi in een verrassend maar eenvoudig sausje.

Deel dit recept

Categorie: Voorgerechten
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

--- De Saus ---

4 cl Amaretto
2 Sjalot
25 cl Room
Peper en Zout
1 snuifje Cayennepeper

--- De Scampi's ---

20 Scampi's
Peper en Zout
Bieslook

Scampi Amaretto Aanwijzingen

    Pel de scampi’s
     
    Snij de sjalotjes fijn. Stoof ze glazig in een klontje boter.
    Doe 2 cl Amaretto erbij en laat even uitkoken.
    Voeg de room toe. Laat de saus wat indikken.
    Breng verder op smaak met een snuifje cayennepeper en zout
    Eventueel wat extra Amaretto, naargelang je smaak.
     
    Pak de scampi in een hete pan langs beide zijden met peper en zout.
     
    Dresseer saus in een bord en leg scampi's in de saus.
    Bestrooi met fijngesneden bieslook
    Serveer met stokbrood
    Klaar!

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept