Scampi Amaretto(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookbijbel)
Categorie: | Voorgerechten |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
--- De Saus ---
4 cl Amaretto |
2 Sjalot |
25 cl Room |
Peper en Zout |
1 snuifje Cayennepeper |
--- De Scampi's ---
20 Scampi's |
Peper en Zout |
Bieslook |
Scampi Amaretto Aanwijzingen
Pel de scampi’s
Snij de sjalotjes fijn. Stoof ze glazig in een klontje boter.
Doe 2 cl Amaretto erbij en laat even uitkoken.
Voeg de room toe. Laat de saus wat indikken.
Breng verder op smaak met een snuifje cayennepeper en zout
Eventueel wat extra Amaretto, naargelang je smaak.
Pak de scampi in een hete pan langs beide zijden met peper en zout.
Dresseer saus in een bord en leg scampi's in de saus.
Bestrooi met fijngesneden bieslook
Serveer met stokbrood
Klaar!
Bestrooi met fijngesneden bieslook
Serveer met stokbrood
Klaar!