Tagliatelle met garnalen en doperwten
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Italië en België verenigd in dit gerecht. Pasta en grijze garnalen.

Deel dit recept

Categorie: Pasta's Lunch Grijze Noordzeegarnalen
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

2 teentje(s) Knoflook, fijngesneden
2 el Muntblaadjes, grof gehakt
1 Citroen, sap
150 g Boter
300 g verse Garnalen (liefs handgepeld)
500 g Doperwten (diepvries)
Zout en peper

Tagliatelle met garnalen en doperwten Aanwijzingen

  1. Smelt de helft van de boter in een pan en bak de knoflook zacht.
  2. Roer de garnalen erdoor met de helft van het citroensap en voeg peper en zout toe naar smaak.
  3. Laat heel kort meewarmen en neem van het vuur (Niet lang anders worden de garnalen taai)
  4. Kook de doperwtjes gaar in kokend water· met zout. Giet ze af en doe ze bij de garnalen.
  5. Kook de tagliatelle al dente in kokend water met zout.
  6. Laat de pasta uitlekken en doe hem bij de garnalen.
  7. Voeg de munt toe met de resterende boter en citroensap en meng alles goed.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept