Tagliatelle met garnalen en doperwten
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Italië en België verenigd in dit gerecht. Pasta en grijze garnalen.
Categorie: | Pasta's Lunch Grijze Noordzeegarnalen |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingredienten
2 teentje(s) Knoflook, fijngesneden |
2 el Muntblaadjes, grof gehakt |
1 Citroen, sap |
150 g Boter |
300 g verse Garnalen (liefs handgepeld) |
500 g Doperwten (diepvries) |
Zout en peper |
Tagliatelle met garnalen en doperwten Aanwijzingen
- Smelt de helft van de boter in een pan en bak de knoflook zacht.
- Roer de garnalen erdoor met de helft van het citroensap en voeg peper en zout toe naar smaak.
- Laat heel kort meewarmen en neem van het vuur (Niet lang anders worden de garnalen taai)
- Kook de doperwtjes gaar in kokend water· met zout. Giet ze af en doe ze bij de garnalen.
- Kook de tagliatelle al dente in kokend water met zout.
- Laat de pasta uitlekken en doe hem bij de garnalen.
- Voeg de munt toe met de resterende boter en citroensap en meng alles goed.
Voedingsfeiten
dieet
Per portie