Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emmer pasta met gorgonzolasaus
Super easy
Cheap
Emmer of emmertarwe is de oervader van de harde tarwe. op de foto is het gewone pasta.
 
 
Cook

30m

Share This Recipe

Category: Pasta's Vegetarisch Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

300 g Emmer Pasta of Penne
1 Ui
2 teentje(s) Knoflook
200 g Parijse Champignon
25 cl Room
200 g Gorgonzola
1 handvol Walnote, gehakt
Peper en Zout
Olijfolie
Peterselie

Emmer pasta met gorgonzolasaus Directions

    Kook de pasta gaar zoals op de verpakking vermeld staat.
    Speltpasta is over het algemeen heel snel gaar.
     
    Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn.
    Fruit dit aan in wat olijfolie.
     
    Boen de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
    Voeg ze bij de uien en bak ze mee.
     
    Breng de room aan de kook en voeg de gorgonzola toe.
    Laat de blauwe kaas smelten en breng de saus op smaak met peper en zout.
     
    Meng de gorgonzolsaus door de pasta en voeg de gebakken champignons toe.
     
    Garneer de pasta met gorgonzolasaus met fijn gehakte peterselie en wat walnoten.
     

Notes

Emmer pasta vind je in een biowinkel, bv BioPlant
 

Nutrition facts

Serving size vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.