Recepten
| Category: | Hoofdgerechten Vleesgerechten |
| Seasons | |
| Cuisine Type | COM_JOOMRECIPE_CUISINE_GREEK |
| Tags: |
| 1 stuk(s) Aubergine |
| 1 Stuk(s) Courgette, groot |
| 3 stuk(s) Uien |
| 1 stuk(s) Wortelen |
| 1 teentje(s) Knoflook |
| Olijfolie |
| 500 g Lamsgehakt of ander gemengd gehakt |
| 70 g Tomatenpuree |
| beetje Harissa uit tube |
| 2 dl Rode Wijn |
| 400 g Tomatenpulp, uit blik |
| 1 tl gedroogde Oregano |
| 1 tl Marjolein |
| 1 tl Komijnpoeder |
| 1 tl Garam Masala |
| Olijfolie |
| Peper en zout |
| 500 g Aardappelen |
| Peper en zout |
| 200 g Feta |
| 150 g Gemalen kaas |
| Bechamelsaus |