Ovenschotel met pangasius courgette en tomaat
Prep
20m
Cook
10m
Category: | Hoofdgerechten Visgerechten Dieet en Voedselallergie |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
4 Pangasiusfilets |
450 g Kerstomaten |
1 Courgette |
1 Rode Ui |
10 g Parmezaan |
4 el Room |
1 el Oregano |
2 el Olijfolie |
Peper en zout |
Ovenschotel met pangasius courgette en tomaat Directions
Snij de tomaten in plakjes.
Snij de ui in ringen.
Snij de courgette in kleine staafjes en meng er olijfolie onder.
Kruid met peper en zout.
Rasp de parmezaan
Verwarm de oven voor op 200°C
Bestrijk een ovenschotel met olijfolie.
Leg er de pangasiusfilets in en kruid met peper en zout.
Schik de ui en tomaten op de vis.
Gier er de room over.
Bestrooi met oregano en parmezaan.
Kruid met peper opgepast met zout, de parmezaan is al zout.
Verdeel de courgette ronde de vis.
Zet een 20 à 25 min. in de oven.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving