Tortillawrap met kipsalade(Featured Chef Jeroen Meus)
Easy
Cheap
Lekkere tortilla gevuld met kip, wortel, witte kool met een dressing op basis van yoghurt en graanmosterd.
Category: | Gevogelte gerechten Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
4 Tortilla vellen |
3 el Mayonaise light of Olijfolie |
1 el Yoghurt |
1 em Graanmosterd |
2 el Dragon, gehakt |
2 Wortels, geraspt |
tas Witte kool, geraspt |
1 botje Waterkers |
1 dubbele Kipfilet, in reepjes |
Tortillawrap met kipsalade Directions
- Bak de kipreepjes gaar in een pan of wok en blus ze af met de sesamolie, hou ze warm.
- Meng de mayonaise met yoghurt, mosterd en dragonblaadjes.
- Kruid af met peper en zout.
- Verwarm in een pan (zonder olie) de tortillavellen en leg ze op een stuk boterpapier.
- Smeer ze met de mayonaisedressing.
- Schik wortel, witte kool, waterkers en kip op de tortillavellen en kruid met peper en zout.
- Rol de tortilla’s strak op met behulp van het boterpapier en draai de uiteinden strak aan.
- Snij ze door.
Notes
Je kan ze ook in plasticfolie wikkelen en ze bewaren in de koelkast om mee naar het werk te nemen.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
More Details
Bron
VTM - Jeroen Meus