Spaghetti Bolognese gratin(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookBijbel)
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Pasta's Hans @ DeKookbijbel.be Oven |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
600 g Spaghetti Pasta (Cappelini) |
Bolognaisesaus |
Emmental, Gruyère, geraspt |
Spaghetti Bolognese gratin Aanwijzingen
Maak je pastasaus zoals je ze anders maakt.
Kook de pasta al dente zoals vermeld op de verpakking.
Giet af en spoel licht af.
Meng een scheut olijfolie onder de pasta.
Meng de pasta door de saus.
Beboter een ovenschaal en smeer in met olijfolie.
Doe de pasta bolognese in de ovenschaal.
Beleg met geraspe Emmental en Gruyère.
Zet een 15 min. in de oven op 180°C.
Grill daarna even de kaas bij.