Tagliatelle met prei en spek
Easy
Cheap
 
 

Share This Recipe

Category: Pasta's Vleesgerechten Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

500 g verse Tagliatelle
200 g Gerookt Spek
3 stengel(s) Prei
25 cl Zure Room
20 cl lichte Room (20%)
Nootmuskaat
Peper en zout
Boter

Tagliatelle met prei en spek Directions

    Maak de prei schoon en snij hem in ringen.
    Stoof gaar in een nootje boter.
     
    Voeg er de zure room en de lichte room aan toe en laat al roerend even doorkoken.
    Kruid met nootmuskaat, peper en zout. 
     
    Snij het spek in reepjes en bak ze goudbruin in een pan zonder vetstof.
    Laat uitlekken op keukenpapier.
     
    Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
     
    Giet af en schep er de preisaus door.
     
    Verdeel de pasta over voorverwarmde borden.
     
    Strooi er de spekjes over.
     
    Werk af met parmezaanschilfers en eventueel een plukje groen.
     

Notes

 
 

More Details

Bron

Libelle Lekker

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.