Tagliatelle scampi chorizo kerstomaat(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookBijbel)
Bereiding
Kook
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Varkensvlees Scampi |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
500 g Tagliatelle |
150 g Chorizo pikant, in schijfjes |
1 Sjalot, fijngesnipperds |
1 Spaanse peper, fijngesnipperd |
1 pot(ten) Delhaize Arabiata saus |
1 blik Kerstomatensaus |
24 Scampi's |
Parmezaan |
enkele Kerstomaatjes |
Tagliatelle scampi chorizo kerstomaat Aanwijzingen
Bak de chorizo aan en voeg ook de sjalot en spaanse peper toe.
Voeg de kerstomatensaus en arabiata toe.
Laat op een zacht vuur staan, niet koken.
Bak ondertussen de scampi aan in olijfolie met wat peper en fijn zeezout.
Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
Giet pasta af en meng met wat olijfolie.
Verdeel pasta in kommetjes, giet er saus over.
Verdeel de scampi'sen serveer met parmezaanse kaas