Tagliatelle scampi chorizo kerstomaat
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Een scampi diavolo maar iets anders. Maar zeker even pittig.
 
 
 
Bereiding

Kook

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees Scampi
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

500 g Tagliatelle
150 g Chorizo pikant, in schijfjes
1 Sjalot, fijngesnipperds
1 Spaanse peper, fijngesnipperd
1 pot(ten) Delhaize Arabiata saus
1 blik Kerstomatensaus
24 Scampi's
Parmezaan
enkele Kerstomaatjes

Tagliatelle scampi chorizo kerstomaat Aanwijzingen

    Bak de chorizo aan en voeg ook de sjalot en spaanse peper toe.
     
    Voeg de kerstomatensaus en arabiata toe.
    Laat op een zacht vuur staan, niet koken.
     
    Bak ondertussen de scampi aan in olijfolie met wat peper en fijn zeezout.
     
    Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
    Giet pasta af en meng met wat olijfolie.
     
    Verdeel pasta in kommetjes, giet er saus over.
     
    Verdeel de scampi'sen serveer met parmezaanse kaas
     

Recept notities

 
 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept