Tortillawrap met kipsalade(Uitgelichte Chef Jeroen Meus)
Gemakkelijk
Goedkoop
Lekkere tortilla gevuld met kip, wortel, witte kool met een dressing op basis van yoghurt en graanmosterd.
Categorie: | Wraps Kip Lunch Jeroen Meus |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingredienten
4 Tortilla vellen |
3 el Mayonaise light of Olijfolie |
1 el Yoghurt |
1 em Graanmosterd |
2 el Dragon, gehakt |
2 Wortels, geraspt |
tas Witte kool, geraspt |
1 botje Waterkers |
1 dubbele Kipfilet, in reepjes |
Tortillawrap met kipsalade Aanwijzingen
- Bak de kipreepjes gaar in een pan of wok en blus ze af met de sesamolie, hou ze warm.
- Meng de mayonaise met yoghurt, mosterd en dragonblaadjes.
- Kruid af met peper en zout.
- Verwarm in een pan (zonder olie) de tortillavellen en leg ze op een stuk boterpapier.
- Smeer ze met de mayonaisedressing.
- Schik wortel, witte kool, waterkers en kip op de tortillavellen en kruid met peper en zout.
- Rol de tortilla’s strak op met behulp van het boterpapier en draai de uiteinden strak aan.
- Snij ze door.
Recept notities
Je kan ze ook in plasticfolie wikkelen en ze bewaren in de koelkast om mee naar het werk te nemen.
Bron : VTM
Voedingsfeiten
dieet
Per portie