Wokschotel met venkel en eend(Uitgelichte Chef Jeroen Meus)
Categorie: | Hoofdgerechten Eend Jeroen Meus |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
2 el Arachideolie |
2 teentje(s) Knoflook, geperst |
1/2 stuk(s) Chilipeper, ontzaad en gehakt |
50 g Eend, in dunne lapjes gesneden |
1 bosje(s) Spinazie, gesneden |
1 stuk(s) Venkel, fijngesneden |
2 1/2 el Sojasaus |
2 tl Limoensap |
1 el Honing |
Munt- en korianderplksels |
Wokschotel met venkel en eend Aanwijzingen
Verhit de olie in de wok en bak de look en chilipeper aan.
Voeg eend en venkel toe.
Laat alles garen.
Voeg sojasaus, limoensap en honing toe en laat alles samen bakken.
Voeg net voor het serveren de spinazie toe.
Werk af met enkele blaadjes koriander en munt.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet
Per portie