Boterham met zalm en garnalen geitenyoghurt en verse kruiden
Gemakkelijk
Vrij duur

Heerlijke

Bereiding

Deel dit recept

Categorie: Broodjes Lunch Zalm Grijze Noordzeegarnalen
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 2 Personen

Ingrediënten

200 g Gerookte Zalm
50 g Grijze Garnalen, gepeld
1 potje(s) Geitenyoghurt
1/2 Granaatappel
1/2 Komkommer
10 g Dille
10 g Rucola
10 g Koriander
4 Snede(s) Bruin brood, gehalveerd
1/2 el Kappertjes
1/2 el Olijfolie, extra
Peper en zout

Boterham met zalm en garnalen geitenyoghurt en verse kruiden Aanwijzingen

    Klop met een houten lepel op de omgekeerde granaatappel zodat de pitjes eruit vallen.
     
    Hak de kruiden en de kappertjes fijn. Schil de komkommer en snijd hem in 4 in de lengte. Verwijder met een lepel de zaadjes, snijd in blokjes en bestrooi ze met zout.
     
    Laat 10 min uitlekken, spoel ze af, laat opnieuw uitlekken en meng ze met de yoghurt, de helft van de kruiden en de kappertjes.
    Voeg olijfolie toe en kruid bij.
     
    Beleg de boterhammen met dit mengsel, leg er de garnalen en de in reepjes gesneden zalm op en werk af met de andere helft van de kruiden en de granaatappelpitten.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

KCal: 245 kcal
Koolhydraten: 20g
Vet: 9g
Proteïnen: 21g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept