Panini Serrano ham geitenkaas vijgenjam en rucola(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
De zoetzure vijgenjam is lekker met het zoute van de gedroogde ham en de romige geitenkaas. Natuurlijk kan je ook een andere jam gebruiken.
Categorie: | Broodjes Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Seizoenen | |
Keuken type | Italiaans |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
4 Panini brrodjes (of Ciabatta's) |
8 plak(ken) Serrano ham |
200 g stevige Geitenkaas, verkruimeld |
Rucola |
Olijfolie |
Panini Serrano ham geitenkaas vijgenjam en rucola Aanwijzingen
- Bestrijk de broodjes met de jam.
- Leg er 2 sneetjes hamop, plooi ze over.
- Brokkel er geitenkaas over.
- Leg er rucola over.
- Doe wat olijfolie op de binnenkant van het deksel van de panini en druk op de belegde panini.
- Rooster het tussen een grill +/- 3 min.
- Geef er een rucola slaatje bij met wat olijfolie.