Carpaccio met champignons en kappertjes
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

De klassieke rundscarpaccio met champignons en kappertjes. Frisse dressing van citroen en olijfolie.

Deel dit recept

Categorie: Voorgerechten Rundvlees
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

300 g Rundscarpaccio
100 g Champignons, flinterdun gesneden
100 g Parmezaan, geschaafd
2 takje(s) Basilicum
2 el Kappers
1 sap Citroen
1 dl Olijfolie extra vergine
Zwarte peper en zeezout

Carpaccio met champignons en kappertjes Aanwijzingen

  1. Klop een dressing van het citroensap en de olijfolie, breng op smaak met peper en zout.
  2. Bestrijk 4 borden met de dressing en schik er de plakjes carpaccio op,
    verdeel er de champignons over en besprenkel met de rest van de dressing, plaats 15 min. in de koelkast.
  3. Werk de bordjes af met kappertjes, parmezaanschilfers en garneer met basilicumblaadjes.
  4. Serveer met ciabatta

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept