Geitenkaas in bladerdeeg
Kook
Galerij
Categorie: | Voorgerechten |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
200 g Geitenkaas 't Leenhof |
6 vel(len) Bladerdeeg 12 x 12cm (Diepvries) |
1 Ei |
6 Abrikozen, gedroogd |
Verse Tijm |
Peper en Zout |
Geitenkaas in bladerdeeg Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 180°C.
Neem een bakplaat, bedek met een vel bakpapier en leg de plakjes bladerdeeg erop.
Vorm balletjes van de geitenkaas, van ongeveer 4 cm doorsnede.
Snijd de abrikozen in grove reepjes en schik op de kaasballetjes.
Kruid met peper en zout, en bestrooi met wat tijm.
Bestrijk de deegrandjes met een beetje water en vouw de hoeken naar het midden toe, maar niet helemaal dicht.
Klop het ei los, voeg een heel klein beetje water toe en bestrijk de pakketjes ermee.
Bak gaar in de oven gedurende 25 à 30 min
Serveer de geitenkaaspakketjes warm bij het aperitief of als voorgerecht met een fris slaatje erbij.
Voedingsfeiten
Per portie
KCal: | 273 kcal |
Koolhydraten: | 24g |
Vet: | 16g |
Meer details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |