Budwigcrème variante(Uitgelichte Chef Pascale Naessens)
Bereiding
Galerij
Categorie: | Ontbijt Pascale Naessens Dieet |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
2
Personen
Ingrediënten
1 potje(s) Griekse Yoghurt (125g) |
1 el Lijnzaad |
1 el Zonnebloempitten |
1/2 Mango |
1 Banaan |
1 el Cintroensap |
25 g Frambozen |
25 g Bosbessen |
4 em Muesli, ongezoet |
1 tl Agavesiroop |
Budwigcrème variante Aanwijzingen
Snijd de banaan in rondjes of prak met een vork.
Doe er meteen het citroensap op.
Roer ze door de yoghurt met de agavesiroop, schep het mengsel in kommen.
Werk af met de rest van de ingrediënten.
Recept notities
Budwig-crème werd in de jaren 1930 ontwikkeld door Johanna Budwig, een Duitse onderzoekster en biologe. Enkele jaren later werd het overgenomen door Dr. Kousmine, die het zijn patiënten bij het ontbijt aanraadde als basis van een voeding rijk aan vitaminen en oligo-elementen.
Voedingsfeiten
dieet vegetarisch Vegan
Per portie
KCal: | 333 kcal |
Koolhydraten: | 52g |
Vet: | 8g |
Proteïnen: | 10g |
Meer details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |