Pastasalade met kip en mandarijn
Bereiding
Kook
Galerij
Categorie: | Pasta's Salades Kip Lunch |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
3 Kipfilets |
300 g Farfalle pasta |
1 Puntpaprika |
3 Lante-uitjes |
2 Mandarijnen |
2 cm Gember |
3 el Suiker |
100 ml Sinaasappelsap |
Olijfolie |
Peper en zout |
Pastasalade met kip en mandarijn Aanwijzingen
Kook het sinaasappelsap op met suiker en geraspte gember.
Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
Snij de kip in reepjes.
Kruid met peper en zout.
Bak goudbruin in olijfolie
Kook de farfalle beetgaar volgens instructies op de verpakking.
Snij de paprika in plakjes.
Pel de mandarijnen en halveer de partjes.
Snij de lente-ui fijn
Meng de pasta met groenten kip en de dressing.
Kruid met peper en zout.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet
Per portie
KCal: | 472 kcal |