Roggesandwich met tzatziki en gerookte zalm
Heel gemakkelijk
Vrij goedkoop
Roggebrood toast met gerookte zalm en Griekse Yoghurt vol met kruiden.
Categorie: | Broodjes Lunch Zalm |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
4 sneetje(s) Roggebrood |
8 sneetje(s) Gerookte Zalm |
Tzaziki
1 Komkommer |
200 g Griekse Yoghurt |
2 teentje(s) Knoflook, geperst |
1 el Peterselie, gehakt |
1 el Bieslook, gehakt |
1 el Dille, gehakt |
1/2 el Citroen sap |
1 Peper en Zout |
Roggesandwich met tzatziki en gerookte zalm Aanwijzingen
- Schil en ontzaad de komkommer en leg ze in een vergiet. Bestrooi ze met zout en laat ze 15 minuten uitlekken.
- Roer in een kom look, kruiden, citroensap door de yoghurt.
- Spoel de komkommers af en knijp het overtollige vocht eruit.
- Voeg ze toe bij de yoghurt en kruid af met peper.
- Rooster het roggebrood en besmeer het met de tzatziki.
- Bedek daarna met een sneetje gerookte zalm.
Voedingsfeiten
dieet
Per portie