Tomatenvinaigrette
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Een zelfgemaakte tomatenvinaigrette.

Deel dit recept

Categorie: Dressing Pascale Naessens
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 2 Personen

Ingrediënten

1 rijpe Tomaat
2 el Balsamicoazijn
4 el Olijfolie, extra vierge
Peper en Fleur de Sel

Tomatenvinaigrette Aanwijzingen

    Snijd de tomaat in kwarten en haal het witte harde gedeelte eruit.
    Duw en wrijf de tomaat door een zeef, zodat je een dikke saus krijgt.
     
    Giet er flink wat olijfolie en wat balsamicoazijn bij.
    Kruid met fleur de sel en peper.
     
    Deze vinaigrette is eenvoudig te maken, past overal bij en is ook heerlijk bij rauwe vis.
    Voor dit sausje krijg je gegarandeerd een pak complimenten omdat het zo subtiel is van smaak.

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch Vegan

Per portie

KCal: 75 kcal
Koolhydraten: 1g
Vet: 8g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept